Belevenissen van een kwartet..

Zaterdag 6 april 2019 mogen wij onze opwachting maken in De Vrijburcht in Heemskerk bij het korenfestival van Clos2U. Afgelopen maandag het programma nog maar eens goed doorgenomen, nog even wat puntjes op de welbekende i en nu maar hopen dat we het ook kunnen brengen zoals wij denken dat het moet. Een kleine wijziging toegepast noodzakelijkerwijs. In elk geval geen verkeerde wijziging. Wij hebben er in elk geval Zin In (om te) Zingen, het thema van de dag. Einde ochtend mogen wij het podium betreden om ons geluid ook in Heemskerk te mogen laten horen.

Wij zullen u muzikaal begroeten………………………

De website van Close2u staat meer informatie close2u.nl/informatie-korenfestival/

Afgelopen zaterdag 19 januari 2019 waren wij in Paradiso, hier zijn we al eens eerder geweest en dus kennen wij het podium wel een beetje.

Het was onze tijd en we mochten op komen door de stagedoor……. en wat zien wij: Jawel een hele volle zaal, geen stoel die onbezet was gebleven, dat is een feest.

Een feestje hebben we er zeker van gemaakt we starten met onhandigheid van opzetten van onze standaard die we voor een van de songs nodig hebben als onderdeeltje van de act. En jongens wat was het warm op dat toneel zeg……….

Wij zongen achtereenvolgens de ons bekende begintune “When its darkness on the Delta”, is altijd een lekkere binnenkomer, hierna waagden wij ons aan “Cabaret” en dan de klassieke song “Morgen Muß ich fort von hier” en tenslotte nog “No More Sorrow” en “For the Longest time”. Een ware uitputtingsslag voor de lead, maar we hadden er wel succes mee en dat telt, Publiek laaiend enthousiast en plezier hebbende en dan hebben ook wij fun on stage. Het is weer gelukt en met een goed gevoel hebben we nog een drankje genomen en gingen weer op naar huis. We kwamen er alleen te laat achter dat we eigenlijk nog een foto hadden moeten maken, nou ja volgende keer beter. Op naar onze volgende repetitie en voorbereidingen voor ons volgende optreden.