Belevenissen van een kwartet..

Momenteel houden we een korte stop in verband met onder andere vakantie’s. Op 8 juni zouden wij naar Hengelo gaan voor het Amusing Festival, helaas moeten we dat voorbij laten gaan door een onverwachte bijkomstigheid. Het is even niet anders. Maar in september staan we in elk geval in Haarlem en Den Bosch. Dus blijf volgen.

Op Zaterdag 6 april 2019 hebben wij onze opwachting gemaakt in De Vrijburcht in Heemskerk bij het korenfestival van Clos2U. Wij hebben ons programma gebracht in de ochtend en men was zo enthousiast dat ons werd gevraagd om in de middag, omdat er een koor was uitgevallen, nog wat tijd op te vullen. Dit hebben wij met groot plezier gedaan. Wij hebben laten zien en horen dat wij er in elk geval Zin In (om te) Zingen in hadden, het thema van de dag. Wij hopen binnenkort nog wat foto’s te mogen toevoegen.

De website van Close2u staat meer informatie close2u.nl/informatie-korenfestival/

Afgelopen zaterdag 19 januari 2019 waren wij in Paradiso, hier zijn we al eens eerder geweest en dus kennen wij het podium wel een beetje.

Het was onze tijd en we mochten op komen door de stagedoor……. en wat zien wij: Jawel een hele volle zaal, geen stoel die onbezet was gebleven, dat is een feest.

Een feestje hebben we er zeker van gemaakt we starten met onhandigheid van opzetten van onze standaard die we voor een van de songs nodig hebben als onderdeeltje van de act. En jongens wat was het warm op dat toneel zeg……….

Wij zongen achtereenvolgens de ons bekende begintune “When its darkness on the Delta”, is altijd een lekkere binnenkomer, hierna waagden wij ons aan “Cabaret” en dan de klassieke song “Morgen Muß ich fort von hier” en tenslotte nog “No More Sorrow” en “For the Longest time”. Een ware uitputtingsslag voor de lead, maar we hadden er wel succes mee en dat telt, Publiek laaiend enthousiast en plezier hebbende en dan hebben ook wij fun on stage. Het is weer gelukt en met een goed gevoel hebben we nog een drankje genomen en gingen weer op naar huis. We kwamen er alleen te laat achter dat we eigenlijk nog een foto hadden moeten maken, nou ja volgende keer beter. Op naar onze volgende repetitie en voorbereidingen voor ons volgende optreden.